Og plutselig ble det alvor

Og plutselig ble det alvor

posted in: Januar | 0

Jeg skal være den første til å innrømme at dette prosjektet ikke akkurat er godt planlagt. Og det er jo egentlig litt av greia. Men plutselig er det alvor, da. Vi skriver tredje januar, og i mitt hode burde jeg vært godt igang med første prosjekt allerede. Problemet er jo at ideen min liksom var at jeg skulle gå hele veien i løpet av en måned, og at jeg derfor ikke har noe prosjekt klart. Idéfasen starter nå – og først når jeg har kommet opp med (og valgt!) en idé kan jeg faktisk sette i gang med noe som føles håndfast.

Det er ikke sånn at jeg er helt blank. Jeg tjuvstarta med en liten brainstorming (på serviett, såklart) på selveste nyttårsaften, på en bitteliten kafé i Madrid som jeg aldri i verden hadde greid å finne veien tilbake til om jeg hadde prøvd. Heldigvis kommer neppe noen av ideene derfra til å bli det neste Apple eller Facebook – det hadde vært flaut å aldri kunne vise fram garasjen der det hele startet. Og forresten, i tillegg til ideene fra Madrid har jeg en liten bunke ideer jeg har fått tilsendt fra dere som følger med. Takk for dem – og keep them coming!

En liten utfordring med dette prosjektet, er at jeg er avhengig av at prosjektene kan være transparente. At jeg kan holde dere oppdatert – løpende. Det begrenser hvilke prosjekter jeg kan snakke om, fordi et par av tingene jeg holder på med sammen med andre er ikke ting jeg kan være åpen om. Men jeg har noen planer for januarprosjektet – som forsåvidt også involverer andre. Så fort jeg har avklart de forskjellige ideene, om det er realistisk å kunne gå for i dette prosjektet, og om de folka jeg samarbeider med synes det er greit at jeg holder verden løpende oppdatert på framgangen, kommer jeg tilbake med mer info. Inntil da håper jeg du jobber med dine egne ideer også. Skap noe – et eller annet – hver dag.

Leave a Reply