Hva skjer’a?

Hva skjer’a?

posted in: Januar | 0

Januar er straks over, og det er to uker siden jeg oppdaterte dere på status i prosjektet. Det er for lenge – og det beklager jeg – men det har ikke vært så mye å snakke om. Kort fortalt har tiden gått med til å lete etter en bra leverandør av kopper, bestille opp et testopplag og designe de siste motivene. Vi har landet på at vi launcher med seks ulike design, og bestiller opp et lite opplag av hver, så får vi se hvordan det går. Og vi, det er altså kollega Ida som gjør designet og jeg.

I skrivende stund er bestillingen på testopplaget inne – men kun med ett motiv. Når disse er på plass, og vi ser hvordan kvaliteten er, bestiller vi opp de andre fem motivene og åpner nettsjappa på AswesayinNorway.no. Kronglete adresse, I know – men det spiller egentlig ingen rolle, for markedsføring kommer til å skje via Facebook-annonser og e-mail, så ingen kommer til å taste inn den adressen allikevel.

Så, blir vi ferdige innen januar er over? Nei, dessverre. Testopplaget er på grunn av en feil hos leverandøren ikke på plass før i begynnelsen av februar. Og vi har ikke lyst til å åpne noen nettbutikk uten at vi har sett og tatt på våre egne produkter. Dessuten må vi få tatt noen kule produktbilder først – foreløpig er alle bildene, inkludert de i innlegget her, bare Photoshop-mockups. Så nettsjappa åpner neppe før i midten av februar. Kunne jeg rukket det innen måneden var over? Jepp – helt sikkert, men nå ble vi en uke forsinka fordi bestillingen forsvant fra leverandøren, og i tillegg har vi brukt litt ekstra tid på å gjøre skikkelig kule design. Det var det verdt. Veldig snart skal dere få se de andre fem designene som kommer i nettbutikken fra starten av!

Hva gjenstår?

  • Kvalitetskontroll av testopplaget
  • Ferdigstille nettbutikk (denne er egentlig klar – men venter på produktbilder)
  • Produktbilder (så fort førsteopplagene av de ulike motivene er på plass – evt bruke mockups inntil de er klare så det ikke forsinker lanseringen)

Hva synes du om prosjektet? Om designet? Om prosessen? Send meg en mail på espen@espens.no da!

Leave a Reply