Here we go again…

Here we go again…

posted in: Februar | 0

Vi skriver fjerde februar – og det betyr selvfølgelig at jeg er godt i gang med prosjekt nummer to. Eller, jeg har ihvertfall en liste over ideer – og tenker at denne måneden skal jeg ta tak i noe litt annerledes enn jeg gjorde i januar. Nå er jo heller ikke januarprosjektet helt på plass enda – men nettbutikken er klar, og det eneste jeg venter på er at førsteopplaget kommer fra trykk så jeg kan åpne sjappa, som for øvrig kommer på AsWeSayInNorway.no (og, for moro skyld, også på CatWithATie.no). Stikk gjerne innom og se hvordan den ser ut! Det mangler litt produkttekster her og der, og produktbildene er fortsatt mockups inntil de ferdige koppene kommer og det kan tas egne bilder, men ellers er den stort sett good to go.

Så, hva skjer i februar?

Jeg har noen tanker om februarprosjektet – og de spriker egentlig i alle retninger. Én av de tingene jeg har lyst til å gjøre, er å lage videoinnhold. Noe som kan funke internasjonalt. Jeg synes kanaler som Hydraulic Press Channel (1,6 mill følgere) og Will It Blend? (1 mill følgere) er fantastisk kule – og har litt lyst til å tenke rundt dette, kanskje jeg kan komme opp med en kul idé og kjenner noen som har en eller annen maskin eller tilgang på noe som kan brukes.

I tillegg har jeg ikke glemt ideen min fra forrige måned om big data as a service – jeg tror fortsatt det er kjempepotensiale i ideen, men den er nok fortsatt for tung til å få unna på én måned. Og når vi ser at jeg ikke fikk unna koppene på en måned heller – til tross for at jeg tenkte at det egentlig var en kjapp og enkel idé – er det kanskje greit å ikke begi seg ut på noe sånt, helt enda ihvertfall…

Dessuten har jeg lyst til å gjøre noe rundt finans / bank – der skjer det mye, og i løpet av 2018 innføres det noen nye retningslinjer som innebærer at bankene må åpne for å dele informasjon med eksterne dersom du som kunde gir aksept. Da åpnes det også masse muligheter for å lage tjenester og apper som er bygget rundt den informasjonen. Jeg vet ikke så mye mer om dette enn at jeg såvidt har lest om det og registrert at det kommer – men kanskje det ligger et prosjekt her.

Eller kanskje noe helt annet. Ting har jo en tendens til å komme litt ut av det blå…

Leave a Reply