Jeg trenger din hjelp: Hva skal barnet hete?

Jeg trenger din hjelp: Hva skal barnet hete?

posted in: April | 0

OK, etter en fantastisk påskeferie på en liten økologisk bondegård i Toscana, der jeg har kost meg med hjemmelaget limoncello og tenkt på at rom kanskje ikke er alt her i verden, har jeg kommet fram til at jeg vil ta OmRom.no til neste nivå, og heller lage en nettside som handler om alt som har med cocktails og brennevin å gjøre. Det betyr at jeg vil skrive om limoncello like gjerne som rom eller whisky, at jeg vil intervjue bartendere, skrive om barer som åpner og gamle travere som fortsatt holder koken, og om alt annet som måtte være interessant for folk som meg – som kanskje har en favoritt men er litt schizofren og litt eventyrlysten allikevel når det kommer til hva som bestilles i baren.

Her kommer poenget: Jeg trenger din hjelp! For hva skal barnet hete? Jeg har brainstormet litt med meg selv, og kommet opp med et knippe alternativer til navn, men er veldig usikker. Og fordi jeg vet at du er minst like kreativ som meg – hvilket av disse navnene liker du best? Jeg lover ikke at jeg bruker det navnet som vinner her, men jeg lover at det veier tungt i vurderingen. Og – om du har andre forslag tar jeg selvfølgelig veldig gjerne imot de også, helst på mail til espen@espens.no!

Hva skal barnet hete?

View Results

Loading ... Loading ...

(Foto: Thomas Fabian, FlickR, CC By-Sa 2.0)

Leave a Reply